Eşref Gani : 8pxnzpyv Mxeam : Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun.

Eşref Gani : 8pxnzpyv Mxeam : Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun.. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Saldırı cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı sırada gerçekleştirildi. Son dakika gelişmesine göre cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Born 19 may 1949) is an afghan politician, academic, and economist who is serving as the 14th president of afghanistan since september 2014. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başkent kabil'i terk etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar verdim.

Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti.gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini duyurmuştu.

Cppkkzxczlfoam
Cppkkzxczlfoam from cdnuploads.aa.com.tr
Born 19 may 1949) is an afghan politician, academic, and economist who is serving as the 14th president of afghanistan since september 2014. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Pazar günü erken saatlerde başkent kabil'e giren taliban temsilcisi, grubun gani'nin nerede olduğunu kontrol ettiğini. Cumhurbaşkanı eşref gani afganistan'ı terk etti. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun.

Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi.

Başkent kabil'de düzenlediği kabine toplantısında, savaşın durumunun altı ay içinde değişeceğini belirten gani, ülkede savaş durumu. Son dakika bilgilerine göre, reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Abd öncülüğündeki nato kuvvetlerinin afganistan'dan çekilmesinin ardından ilerleyişini hızlandıran taliban güçleri başkent kabil'e de girdi. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dünya, abd'nin tarihi deneyinin sonucunu dehşetle izliyor 16:05 öfkeli babanın şiddeti güvenlik kamerasına yansıdı! Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. However, he fled the country on 15 august 2021 to tajikistan. Mohammad ashraf ghani ahmadzai (pashto/dari:

21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd'nin askerlerini afganistan'dan çekme kararının ardından taliban'ın bazı yerleri ele geçirmesinden kaynaklı oluşan istikrarsızlıktan dolayı abd'yi suçladı. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi.

Afganistan Da Cumhurbaskani Esref Gani Goreve Yeniden Secildi Yeni Safak
Afganistan Da Cumhurbaskani Esref Gani Goreve Yeniden Secildi Yeni Safak from img.piri.net
Pazar günü erken saatlerde başkent kabil'e giren taliban temsilcisi, grubun gani'nin nerede olduğunu kontrol ettiğini. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Son dakika gelişmesine göre cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi.

Kızına tokat attı, asansörün aynası çatladı

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Mohammad ashraf ghani ahmadzai (pashto/dari: Son dakika 16:45 son dakika: Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Başkent kabil'de düzenlediği kabine toplantısında, savaşın durumunun altı ay içinde değişeceğini belirten gani, ülkede savaş durumu. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başkent kabil'i terk etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar verdim.

Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Başkent kabil'de düzenlediği kabine toplantısında, savaşın durumunun altı ay içinde değişeceğini belirten gani, ülkede savaş durumu. Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı eşref gani afganistan'ı terk etti. Saldırı cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı sırada gerçekleştirildi.

Fvptanvr2ugzom
Fvptanvr2ugzom from www.rudaw.net
Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Dünya, abd'nin tarihi deneyinin sonucunu dehşetle izliyor 16:05 öfkeli babanın şiddeti güvenlik kamerasına yansıdı! Son dakika gelişmesine göre cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek.

Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti.gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini duyurmuştu. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Öte yandan taliban sözcüsü zabihullah mücahit, hükümet güçlerinin ve cumhurbaşkanı eşref gani'nin başkent. Son dakika bilgilerine göre, reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Saldırı cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı sırada gerçekleştirildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başkent kabil'i terk etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar verdim. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook